Ingyenes e-tanfolyam: “AranyAsszony Ébredjen Benned"

Hogyan élheted meg azt a nőt, akivé születtél? Ébreszd fel magadban a női őserőt és tegyél szert önbizalomra, női bölcsességre, az AranyAsszony Tradíció tudására.

Mit jelent az AranyAsszony minőség? Hogyan ébresztheted magadban a női őserőt? Ősi magyar női tudáskincset?

Mi mindenről lesz szó ebben az ingyenes sorozatban?

Kérd a 12 részes e-mail sorozatot és értesülj a szakrális magyar nőiség legfontosabb tanításairól!

Női minőségek, teljesség, szakrális női életrend, életelvek és ciklusosság az Évköri Tanítások mentén. Fedezd fel a fényünnepeinket, Boldogasszonyainkat, élő női hagyományainkat! Éld meg a szakrális nőiséged! Most a jelentkezés teljesen ingyenes!

Milyen vélemények születtek rólam és az AranyAsszony Iskoláról?

Miért lettem hagyományörző AranyAsszony és hogyan változott meg az életem?

13 éves voltam, amikor először hallottam az Aranyasszony szót, és egyből rám alkalmazva. „Aranyasszony vagy!” A magam tinikorú szégyenlős kislányának ez egyszerre volt csodálatos, mindent jelentő szó és egyszerre volt olyasmi, amivel nem tudtam mit kezdeni. 

A segítettség, célzott képzés viszont elkezdődött mire 15 éves lettem. Volt, amit tudhattam már akkor, és sok mindent még nem. De a hívás ott dobbant a szívemben, ott keringett a vérereimben a felismert küldetés. Hosszú évek felkészülése következett a tradíció örökségében és a segítő szakmai képzések során egyaránt. Az Aranyasszonnyá válás folyamata a belső alkímia útján. 

A megtalálás és a megnevezttség tudatosított. A ráébredés, a belső felkészülés, a rengeteg tanulás, képzés, a föld 26 országának célzott, szakrális, nőiségtörténeti kutatásaival megjárt útjai, a vállalt hagyaték átvátel és a 2013-as AranyAsszony Iskola alapításához vezetett.  A KÜLDETÉS valódi felvállalása, a tanítás és a tradíció képviselete valójában akkor kezdődött igazán…. Az életem örökre megváltozott. Az IstenAnya tudatos szolgálata, a nőtársaim segítése felvállaltatott. 2017 óta pedig nemzetközi térben, angol nyelven adok elő a magyar szakrális örökségünkről, kulturális értékeinkről, hagyományainkról, az AranyAsszony tradícióról. Melyhez megérkeztek a kontinensek tanítói is támogatókként. 

…amikor e sorokat írom 2022 van, az Iskola 9. évében jár. Rengeteg tapasztalattal, tanulsággal arról, hogyan találja meg egy régi tradíció, örökérvényű tanítása a mai modern korban a  helyét.  

Az Aranyasszony Cikkekben írok mindezekről még és időnként, amikor együtt vagyunk és van rá tér mesélni, akkor szívesen mesélek. Idővel pedig e sok történet könyv lapjain is megörökítődik majd. 

Hová küldhetem a 12 részes ingyenes e-mail sorozatot?

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum 

Jelentkezz ingyenesen most!

Hová küldhetem a 12 részes ingyenes videósorozatot?