AranyAsszony Szerek

AranyAsszony Szerek

2009 augusztus 15-én, a Napba Öltözött Asszony napján, kezdetét vette a havonta egyszer megrendezésre kerülő Aranyasszony Körök sora. Minden alkalommal a feltáruló Aranyasszony tanítások egy-egy eleméről lesz szó a kezdő előadásban, melyet a tanítások beépítését segítő önismereti-önfejlesztő gyakorlatok fognak segíteni. Az estét dinamikus meditációval, szertartásokkal, majd megosztó körrel zárjuk.

A következő AranyAsszony Szer:

Március 21. NőiségBeAvató Szertartás a Holdvérünk ünnepe>>>

Az AranyAsszony Körök helyszíne: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben a gralhaz kukac gmail.com e-mail címen!

Ha most jönnél először:

Ha szeretnéd átlátni mit jelent az AranyAsszonyság, s szívesen megnéznél róla ízelítőül Tv interjúkat kattints ide: AranyAsszonyok az Aranykor valóságának őrei>>>

A legjobb a havi AranyAsszony Esteken való részvétel, mely egy előadás és meditáció során betekintést nyújt az adott havi évköri és a kapcsolódó BoldogAsszony hagyományba is, melyeknek célja az ismeretek átadásán túl az, hogy a szakrális nőiség élhető, napi gyakorlattá válhasson a mai modern viszonyok között élő nő számára is.

Bővebben a havi AranyAsszony estekről, időpontokról itt találsz információt>>>

Az első Aranyasszony Estek témájából ízelítő:

Az Aranyasszony Öröksége

Részlet az előadásból:

„…Az asszonyok magukban hordozzák a generációról-generációra átadott bölcsességet, ősi tudást és erőt. A nőiség fénye és vele a női teremtő erő egyre erősödik és nyeri vissza régen elveszett, eltagadott, de mindvégig meglévő lényegi eszenciáját és ősi tudását. Az AranyAsszonyi tudás ébred a nőkben, s vele együtt emelkedik a nőiség régi fényébe, erejébe. Ahogy ez a lényegi eszencia, mely minden nőben, minden asszonyban benne rejlik, felébred, úgy talál a nő önmagára, látja meg létének igaz mozgatórugóit, életének fő feladatait, családjában betöltött szerepét és úgy vonzza magához az igaz eszenciájára ráébredt férfit, vagy teremti azzá a mellette élő férfit…”

Az est előadásából megtudhatod:

  1. Kik voltak az AranyAsszonyok?
  2. Milyen ősi tudással bírunk mi nők, mindannyian?
  3. Miért olyan fontos az AranyAsszony tradíció feltárulása?
  4. Hogyan válhatunk AranyAsszonnyá a 21. század kihívásai közepette?
  5. Az öntudatra ébredt nő és a férfi – avagy az igaz eszenciájára ébredt férfi vonzása, teremtése

Szólj hozzá!