Személyes Konzultáció

Lépj szintet és kérj tőlem személyes segítséget! 

Pozsgai Nikoletta

Útkeresőknek

Elakadtál az életed során? Döntéshezlyetben vagy? Szeretnéd tudni mire születettél, mi az életcélod, küldetésed? Hogyan fejleszt magad?

Szülőknek

Gyermeknevelési gondokkal küzdesz? Iskolát választanál a gyermekednek, pályaoerintációban kérnél segítséget?

Babát tervezőknek

Miért nem jön a baba? Mikor várható a gyermekáldás? Mit kell még tenni, vagy oldani, hogy megérkezhessen?  Hogyan érdemes felkészülnötök?

Párkapcsolat, szerelem, házasság

Mikor jön a szerelem? Már meglévő kapcsolat esetén hogyan tudod oldani a problémát? Mi a konfliktus oka? Menni vagy maradni? Mi a közös küldetésetek egy párként?

Karrier, munka, hivatás, pénzügyek

Mire születtél? Mi a küldetésed? Mi  az ideális munka?  Hogyan kezeld a munkahelyi konfliktusokat?  Ideje van-e továbblépni? Mi a megoldás pénzkérdésben?

Segítőknek, segítőnek tanulóknak

Segítőnek tanultál, szeretnél elindulni, magadat megmutatni vagy továbblépni? Vállalkozás, marketing kérdések, segítőként a mai világ úvesztőiben. Segítek megtalálni az utat!

Hogyan tudok Neked segíteni 3 lépésben?

1. Coaching: 

Első Coaching alkalom egyeztetése, mely során feltáró beszélgetésen veszel részt. Megállapítjuk a közös munkánk célját, felépítjük hogyan érheted el célodat. Akciótervet, ha szükséges kezelési tervet állítunk fel. Hogy miben és meddig tudlak segíteni utadon az első alkalom rálátást ad mindkettőnk számára. Már az első alkalom során összerendeződsz, erőbe érkezel, átlátod, hogy miben vagy, merre érdemes tovább menned. A hogyanok is feltárulhatnak. 

2. Konzultáció: 

Célod elérésében segíthet a tanácsadás folyamata és eszközkészlete, és esetenként szükséges a blokkoldás is. Utóbbi esetben a kineziológia több ága, egyéni családállítás eszközkészletének terében és számos más alternatív módszer segítségét tudom ajánlani. A feltáró beszélgetés (coaching)után itt már mélyebbre megyünk, oldásokat végzünk 4 idősíkon: a jelen életed fogantatástól mostanáig, a transzgenerciós családi örökséged, az inkarnációs mintáid és a kollektív rád ható blokkok tereiben. A blokkoldó folyamatok után – indokolt esetben előtte! – megerősítő, felépítő folyamatot is végzünk.  Ide tartoznak az energetikai harmonizációk is, például a méh áldás és a lélekösszekapcsolás is. 

3. Átfogó PersonaScope Személyiség-és ÉletÚtelemzés Tanácsadással:

Ha szükséges – mert nem tudod mire születtél, hogyan valósítsd meg céljaidat vagy nagyobb életkihívásod, problémád van, például nőiségedben, párapcsolatodban elakadtál, életközepi válság, válás vagy haláleset utáni felállás. Hasznos lehet küldetés és életcélmeghatározás, önmegvalósítás útelemzés elvégzése is. Az elemzések elkészítése és a személyes konzultáció térképként szolgál az egész életed sikeres bejárásához. Átbeszéljük életedet és útmutatást kapsz az elinduláshoz vagy éppen a folytatáshoz, irányváltáshoz. Az elemzés elkészítéséhez és a személyes találkozást megelőző felkészülésemhez szükség van néhány adatra (a numerológiai, asztrológiai és asztrozófiai elemzéshez).

Mennyibe kerülnek és mit tartalmaznak a konzultációs lehetőségek? Válaszd ki a hozzád illőt!

1. Coaching /Feltárás

30.000,-Ft/60 perc

2. Konzultáció / Blokkoldás

40.000,-Ft/90 perc

3. PersonaScope Elemzés

40.000,-Ft/60 perc

Ki vagyok én, hogy a változás útjára hívlak?

Önmagadra talált, teljes életet, jó egészséget kívánok Neked! Váljanak valóra szíved vágyai, éld meg mire születtél! Én ebben segítek és kísérlek Téged. 

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta