Könyv: A Női Teljességről

…mert van rózsa tövis nélkül: a női teljesség gyógyító virága!

NŐ VAGY! A legigazibb, legszentebb és legteljesebb. Születésedtől fogva rendelkezel a talán feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel, és akár tudsz róla, akár nem, különleges szereped van az élet misztériumában.

Áldott vagy azzal a különleges képességgel, hogy mindent, ami polaritásban van – legyen az sötétség vagy fény, nő vagy férfi, vagy önmagad különböző minőségei –, át tudsz ölelni, be tudod engedni, majd önmagadon belül, átalakító módon egységet tudsz hozni a szétválasztottságba, és az egész világot, annak minden kettősségével egybe tudod szeretni. A nőiséged legnagyobb kincse, a női erőd forrása ez a képesség.

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája c. könyv újra összekapcsol szakrális tudásoddal, az asszonyi bölcsességgel, női teremtő erőddel; segít női szerepeidet, minőségeidet felismerni; a hozzájuk fűződő megtapasztalásokat behívni és megélni; a nőiséged csodáját felfedezni és ünnepelni.

Ahogy az emlékezeted visszaidézi az ősi asszonyi tudást, visszatérsz a női erődbe, képessé válsz az élet minden területének harmonikus összerendezésére, de legfőképpen a kapcsolataid felemelésére, a szeretettel és jelenléttel való gyógyításra, az áldott erejű teremtésre, a kreatív alkotásra.

A tövis nélküli Rózsa hív, hogy csodálkozz rá női teljességedre, minden szirom kibontásával ölelj magadhoz egy újabb kincsedet!

***

A könyv 3200Ft,rendelhető a N.Ö.K. honlapon>>>, átvehető a programjaimon vagy postai utánvéttel, illetve hamarosan könyvterjesztőknél és a bookline.hu-n is elérhető!

Végre a kezedben tarthatod, végre olvashatod papírkönyvben is!

A programokon személyesen is megvásárolható kedvezményes áron!

***

A könyvhöz írt előszavam:

Az ezerarcú, csodálatos Nő

Annyi féle nő van, ahányan voltunk, vagyunk és leszünk mi nők. Az irodalomban, de még a történelem nagy női alakjainak arcképcsarnokát megtekintve is erősödik bennünk az képzet, hogy valóban ezer és ezer arcunk van. A különbözőségünk mégis egyetlen egy titkot rejt, méghozzá a csodát, melyre mindannyian képesek vagyunk: életet adni. Életet adni egy gyermeknek, de életet adni tágabb értelembe is. Ekképpen életet adni egy kapcsolatnak vagy maguknak a hétköznapoknak; melegséget és színeket hozni a szürkeségbe, a hidegségbe; élettel megtölteni egy otthont; szeretettel körülölelni a család minden tagját; harmóniát hozni a világba.

Mitől leszel teljes nő?

Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok.

A női teljességgel, a nőiség csodájával foglalkozom és legfőbb célom, hogy mindazon erőforrásokat felébresszem Benned, amelyek bár benned vannak, de lehet, hogy valamilyen okból elvesztetted a kapcsolatot velük. Hozzád szóló soraimmal újra kapcsolódhatsz a benned rejlő női-erővel, a mindig buzgó, kiapadhatatlanul áradó ősforrással, a benned ott élő ezerarcú Istennővel.

Miért Rózsa?

A nőiség legfőbb jelképe a virág. Ez nyilván mindannyiunknak más és más virág, legtöbbször talán a rózsa. Számomra is a rózsa, de nem egy hagyományos rózsa. Én egy olyan rózsára gondolok, aminek nincsen tövise – merthogy van rózsa tövis nélkül. Méghozzá a pünkösdi rózsa. Bódító, mégis könnyed illatával, ezernyi szirmával egy gyönyör teli világba hív.

Képzeld csak el a szerelem hónapjában, májusban nyíló picinke labdában összerendeződött, kibomlásra váró megannyi szirmot. Így kezdődik a pünkösdi rózsa léte, csakúgy, mint a lányságunkban hordozott, még meg nem mutatott megannyi lehetőség, a rejtek alól is ragyogó kincs. Aztán – a szerelem hívására – egyszer csak kirobbannak a szirmok, sorra nyílnak fel a bennünk szunnyadó szépségek, csodák. Nemsokára teljességgel megnyílva, illatunk és sziromruhánk pompájában anyává válunk. Még hosszú ideig, teljes megnyílásban illatozunk a világ gyönyörűségére. Majd amikor az illatunk már alább hagy, a világra hozott csodáinkkal büszkélkedve sokáig jelen vagyunk még. De ilyenkor már átadva a helyünket és bölcsességünket újabb kirobbanni vágyó leányink és unokáink virág labdácskáinak.

Az ezer szirom

Az egyetlen tövis nélküli rózsának nincsen talán szám szerint ezer szirma, mégis a legtöbb van, amit valaha virágban láttam. Az ezerarcú – ahogy a matriarchális kultúrákban az Istennőt hívták, vagy ahogy a nő gyakran elmaradhatatlan jellemzőjéül választják. De van még valami, amiért az ezret választottam a szirmok számának. Méghozzá a koronacsakra ezer szirmú virága, a megélt bölcsesség legmagasabbika. Az ezredik szirom megnyílásával a Földön megélhető legmagasabb Isteni bölcsesség érhető el a megvilágosult számára. Kívánom magunknak az ezredik szirom megnyílását is.

Miben segít a Nőiség Ezerszirmú Rózsája?

Látni a saját sziromruhád színpompáját, tudatában lenni az illatodnak, vonzó bájaidnak. Újra szeretni önmagadat, emberként és nőként egyaránt. Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket kínálva, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni. Mindeközben fontos, hogy a fizikai, anyagi világban való érvényesülés, a valódi hivatás megtalálása, megélhetés, az álmaid megvalósítása, az erősségeid és tehetséged kibontakoztatása, a lelki-érzelmi vonatkozások, kapcsolati harmónia és a spirituális fejlődés egyaránt hangsúlyos és kiegyensúlyozott figyelmet kapjon.

Jó könyvet választottál, ha

  1. újra rá szeretnél lelni belső erőforrásaidra
  2. ismét élni szeretnél női teremtő erőddel
  3. magabiztos szeretnél lenni és önbizalmad erősítenéd
  4. belső hangodat, intuíciódat szeretnéd újra tisztán hallani
  5. felismerted, hogy a nőiséged érték és ennek kifejezésére vágysz
  6. nőként teljes, megelégedett életre vágysz
  7. szeretnél női szerepeidben összhangot teremteni
  8. szeretnél örömteli életet élni és ezt megosztani másokkal is
  9. arra vágysz, hogy modern kori nőként megélhesd a teljességet, nőként tisztelve, nőiséged szentségét megbecsülve

Induljunk hát a megszentelt nőiség nyomában, a nőiségünkben való kiteljesedés útján.

Az emlékezés és a megszentelt nőiségünkre való ráébredés útján újra magunkhoz öleljük a világot, megélve az örök elsődleges női minőségünket, a befogadást és a szeretettel való felemelést. A nőiség áldása megérkezik az életünkbe és a világunkba: EGYbe szeretjük a szétválasztottságot, egységet hozunk a kettősségbe, és szentséget a hétköznapi létbe.

Ki vagyok én, hogy az emlékezés útjára hívlak?

Nő, a legteljesebb és a legnemesebb értelemben.
Nő, a legszenvedélyesebb és a legtüzesebb értelemben.
Nő, akiben a leány és az anya egymás folytatása.
Nő, akinek testében szerető szív lakozik.
Nő, aki ölel, aki meghallgat, aki figyel, aki érint, aki gyógyít, aki nevet, táncol és ÉL.
Nő, aki tud, aki emlékezik és, aki emlékeztet.

Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, drámamódszerek és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (www.noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta Katalin

a szerző

Ha szeretnéd ezt a könyvet itt tudod megrendelni:

Megrendelőlap a könyvekhez>>>

Szólj hozzá!