VideóGyűjtés: AranyAsszonyok az Aranykor valóságának hordozói

Az aranyasszony az az őstudást képviselő nőtípus, aki az IstenAnya kelyhe testi valójában. Magában hordozza a „mag” mindentudását, s azt a képességét, hogy a FöldAnyával és az IstenAnyával, folyamatosan kapcsolatban legyen. Az aranyasszony ma új szerepet kap Magyarország felemelkedésében, és megújulásában.

Az AranyAsszonyok feladata ma a nő ébresztése, s vele a férfi ébredésének elősegítése, az Új Egyensúly születésének segítése, mely alapja a család, a nemzet, s a Föld felemelkedésének.  Részletesebben:

  1. összekapcsolni az Éget és a Földet, az égi és a földi tudást.
  2. egybeszeretni mindent, ami szétválasztott és egymással harcban áll
  3. önmagában a középpontot élni, s a középpont erejében az egységbe másokat összerendezni (a Jelen-Lét erejébe hívni)
  4. a Kárpát medence szakrális tudásának maradványait összegyűjteni, a népművészet és népi hagyományok kincseit a szakrális geometria és a szakrális jelképtár alapján közérthetővé ÉS ÉLHETŐVÉ tenni a modern ember számára
  5. a Kárpát medence – az AnyaFöld kristály-szerkezetében rejlő és ott kódolt információt kibontani, a  felszínre hozni és elérhetővé, érthetővé tenni a mai ember ébredését szolgálva
  6. felszabadítani a  múltba taszító, lehúzó és megbénító asszonysorsokat, s feloldani a kollektív tudattalan női fájdalomtesti mintázatát
  7. ébreszteni a nőkben szakrális tudásukat: fizikai-energetikai-lelki/érzelmi-mentális- és szellemi/spirituális értelemben egyaránt
  8. a leányok szakrális ébresztése – a női közösségbe fogadása és szakrális tanítása
  9. párkapcsolati tanítások az új kapcsolati minták érdekében
  10. párkapcsolati és szülői társszövetség tanítások a gyermekek és a családok érdekében

Mindezen teendők, tudatra-ébresztő munka egyik legjobb alapja az ún. évköri változási rend, azaz az ÉVKÖR megfigyelése és annak szakrális megélésének segítése. Ezért az AranyAsszony Iskolában az első évben az AranyAsszony kozmológiáját tanítjuk, s vele annak földi leképeződési formáját az Aranyasszony Évkörét.

Az Évkör 12+1 osztatú, melynek szimbóluma a Női Teljesség 12 szirmú virága. Megjegyzem a szív csakra ind ábrázolása is 12 szirmú virág. Ezzel is beszélve hozzánk: a szeretet és a világ-szer-elem az alapja mindennek.

S mindezen minőségek az évkörön jeles napokhoz kötődően megtalálhatók, az évkörön végighaladva mindig az adott minőséggel kapcsolódva, azt önmagunkban ébresztve haladhatunk az év során önmagunk egy teljesebb minősége felé.

Az AranyAsszony évköre az AranyAsszony iskola első évének tananyaga>>>. Ízelítőt kaphatsz belőle a VN TV-n látható, havonta jelentkező Aranykori beavatások című sorozatából.

1 felvétel :

Az AranyAsszony visszatér- Az új honfoglalás:

Az aranyasszony az az őstudást képviselő nőtípus, aki  magában hordozza a „mag” mindentudását,magában hordozza  a képességét, hogy a FöldAnyával és az IstenAnyával, folyamatosan kapcsolatban legyen. Az aranyasszony ma új szerepet kap Magyarország felemelkedésében, és megújulásában. A VNTV egy aranyasszonyt üdvözölhet, aki ezt a minőséget ébreszti hazánk asszonyaiban.

A kb. 42 perces felvétel itt tudod megnézni:

2.Bemutatkozik az AranyAsszony Iskola

Útjára indítunk egy sorozatot az Összefogó szellemiségében, melynek első adását látják. Az aranykornak meg kell teremteni szellemi alapjait, amely zsigereinkben, az őstudás formájában jelen van. Az AranyAsszony Iskola ezt az ősi tudást eleveníti fel, és adja át mindazoknak, akik a következő időszak meghatározó szellemiségét akarják biztosítani a családban, a közösségekben. Az AranyAsszony Iskola hónapról-hónapra fog jelentkezni AranyKorba Avató adásaival, az év jeles beavató napjaihoz kötődően. Összefonjuk a múltat, jelent és jövőt, s vele az ősi tudást az új világ érdekében.

3. AranyKorba Avató 1. Gyümölcsoltó Boldogasszony

Az ősi tudást hívjuk életre a hagyományok, ünnepkörök, egyetemes és magyar női bölcsesség tanításainak segítségével, ez alkalommal a tavaszi napéjegyenlőség szakrális tanításaival. Ősi Termékenység Istennőnk, Gyümölcsoltó Boldogasszonyunk, március 25-i ünnepével a magyar nők napját ünnepelhetjük, együtt. Az időszak fő eleme a víz, mely összeköt, körülölel, magába fogad, s kristálytiszta forrásként az igaz tudást hívja életre bennünk. Ébred a tavasz, ébred a mag tudásunk – öntözzük hát szeretettel együtt.

4. SzerElem az AranyAsszony Őstudásával

5. Még többet a szerelemről…s párkapcsolatról:

Merünk-e szerelmesnek lenni, vagy a jéghegy csúcsában rettegünk az olvadástól. Minden embernek az a dolga az életben, hogy beolvadjon, és önmaga is tengerré váljon. Ezt csak a szerelem érzésében tudjuk megvalósítani. Lehetünk szerelmesek Istenben, a természetben, akár önmagunkba, de ne hagyjuk ki ezt az érzést, mert ezért születtünk ide.

6. A Test Igaz Nyelve a Kineziológia

Az elme bár csodálatos szerkezet, a valóságot el tudja rejteni, de ha megkérdezzük a testet, az sosem fog nekünk hazudni. A sejtbe zárt igazság kiderítésére alkalmas a kineziológia eszköztára. Sokkal mélyebbre vezet az út, mint gondolnánk. A kineziológus feltárja azokat a régen elfelejtett, elrejtett problémákat és fájdalmakat, amelyek megakadályozzák, hogy egészségesen, harmóniában élhessünk az életünk minden területén. Ha megértjük és feloldjuk a múlt visszatartó erőit, akkor azok erőforrássá válnak és egy új, boldog élet nyílhat meg előttünk.

Az Önmegvalósítás Útjáról:

Az Önmegvalósítás Útja 2. rész A Férfi és Női Önmegvalósítás útja

Az Önmegvalósítás Útja 3. rész. Mi a Te önmegvalósításod Útja?

A Fényt szülő asszonyok : a fénykort teremtő aranyasszonyok

A Nőiség Ébredéséről:

A Női ErőForrásokat Aktiváló Női Energia Fitneszről:

A Női Teljesség Útjáról – 9 részes videósorozat első bevezető része:

Női Teljesség Útja 1. Leány

Női Teljesség Útja 2. NővéÉrés – az első virágzás beavatása:

Női Teljesség Útja 3. A Szerelem Beavatása

Női Teljesség Útja 4. A Tűz Asszonya

 

“VideóGyűjtés: AranyAsszonyok az Aranykor valóságának hordozói” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!