A BENNÜNK ÉLŐ TUDÓ ASSZONYOK

Januárban, a székely kalendárium szerinti Boldogasszony havában könnyen tudunk kapcsolódni a lelkünk eszenciájával, szellemünk bölcsességével. Ezeken keresztül pedig az Égi vezettetésre hangolódhatunk. Fontos is ez a fajta összehangolódás, hogy valóban lényünk vezérlő csillagát követhessük az új évben. Ilyenkor van ideje NagyBoldogasszony IstenAnyai minőségével kapcsolódva imádkozni, kegyelmet kérni régóta fennálló, nem mozduló ügyeinkre. Az égi csillagok az égi otthont idézik meg. Ébresztve ezzel lelkünk természetes hazavágyódását, mely jó esetben sóvárgás és a Földről való elvágyódás helyett értelmet ad nekünk az itt és mostban. Azaz nekiállunk a bennünk élő égi minőséget, csillaghazát, égi teljesség élményt a fizikai valóságban megteremteni. A földi mennyországot a földre szülni.
Mindezen időszak a fenttel, az Égi Renddel, az Istenivel való mély belső kapcsolódás ideje. Ezért is tartozik ide évkörileg minden tudó asszonyi aspektusunk. Ezen a ponton a női teljesség útján már meghaladtuk a régi mintákat, amiben nem ott felismertük az elengedés vágyát, a változtatás szándékát és megtanultuk mindezt Föl-Adni. Őnéki. Az Isten kegyelmébe ajánlani és akarás, erőlködés, küszködés helyett a megengedést választani. A legyen meg a Te akaratod alázatával együtt. Felfelé, az egekbe nyílás minden tudó női minőségünk.
Ide tartozik a papnő, a táltosasszony, a sámánasszony, a javasasszony, a bábaasszony és természetesen ezek együtteség egymásra épülő szintjeit megtestesítő Rima Asszonyi és AranyAsszonyi minőségeink.
Erős hónap és az egyik legfontosabb tanításokat hozó az AranyAsszony Évkör csoportban.

Továbbra is lehet csak egy hónapra jelentkezni!

Bővebb információ a teljes folyamatról és jelentkezési lehetőségért kattints ide>>>


Várlak szeretettel az AranyAsszony ékvörjáró csoportban! Pozsgai NikolettaAz AranyAsszony iskola vezetője

Szólj hozzá!