Április 10: ÉletVíz-Szer

ÉletVíz-Szer

Április 10. szerda este 19:00-22:00 óra között

Témák:A víz minősége, mint a nőiség egyik legfontosabb eleme; a szívben fakadó és a méhben foganó inspiráció – út a belső bizonyosságban nyugvó csalhatatlan iránytű felé, a belsővé vált felső vezettetésre való ráhangolódás.

Az évkörön a Víz elemének időszakába érkezünk a tavaszi napfordulóval. Az életünkben ciklikusan eljövő újjáéledés, növekedésnek indulás szakaszát éljük. A vizek kiáradnak, a földek megöntöztetnek, új fű sarjad és zöldbe borulnak a fák és bokrok is. A tavasz első virágai is kinyitották már szirmaikat. A víz minőségében kétszer találkoztunk, először a belső vizek idején, a leányból nővé válás kapuján lépünk át, majd most a víz tágabb, áramló, megtartó, inspiráló minőségében az április 10-i ÉletVíz-Szer alkalmával:

A leányságunk után elérkezik az idő a nővé válásra, ezzel a későbbi szerepek elérkeztéhez megkezdődik a testi-lelki-szellemi felkészülése. Az előző AranyAsszony esten nőiségbe avató szertartást végeztünk, most tovább lépünk a nőiség megszentelt útján – a szakrális nővé válás útján.

Ezekkel a kérdésekkel foglalkoztunk az ÉletVíz-Szer estéjén:

  1. Van csalhatatlan mindig működő belső iránytűnk?
  2. Milyen ajándékot és bölcsességet hoz számunkra a VÍZ eleme? – avagy a víz szakrális tanítása és bölcsessége
  3. A leggyakoribb víz elemhez tartozó pszichés problémák, nehézségek (pl. biztonság érzet hiánya, instabilitás, megengedés hiánya, berögződések, stb) feloldási útjai
  4. Hogyan kapcsolódhatunk a víz eleméhez a hétköznapokban mégis szakrális értelemben?
  5. Az élet vizének, a fiatalság forrásának tanítása

Mindezekről szó volt az előadás során. Utána pedig meditációval és ÉletVíz Szertartással folytattuk a víz elem jegyében.

Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. 1. emelet 1.

Részvételi díj: 3500Ft

Jelentkezésedet kérlek küld a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Pozsgai Nikoletta

“Április 10: ÉletVíz-Szer” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!