AranyAsszony Évköre: Éld Szakrális Nőiséged a hétköznapokban

Az asszonyok magukban hordozzák a generációról-generációra átadott egyetemes  női bölcsességet, ősi tudást és erőt, mely globális szinten a Föld egészén jelen volt és jelen van ma is. Minderre emlékeznünk kell nekünk nőknek és megélvén azt emlékeztetni az ébredezőket, s átadni az utánunk érkezőknek, gyermekeinknek.

 A szakrális öntudatra és női bölcsességre ébredés egyik legjobb alapja az évköri változási rend, azaz az ÉVKÖR megfigyelése és annak szakrális megélése, a természettel és világmindenséggel való együtt lélegzés és cselekvés.

Az Évköri változási rend jelen volt és van a Föld minden kultúrájában, hol a felszínen, hol a mélyben alvó tudásként. Nekünk magyaroknak is megvan a saját évköri rendünk, melyben a 7 boldogasszony fogalma és jelentésköre külön kiemelendő fontossággal bír.

Évkörök: Járhatjuk a 8+1-es  ún. kelta évkört, mely az Istennő Évköreként terjedt el leginkább. Ezt az AranyAsszony tanításokban ismerjük, és életköri női beavató minőségeiben ismerjük. De ismerjük a létköri beavató minőségeket is, melyek már a 12+1-es ún. Aranyasszony évköre néven tanítunk és segítünk a hétköznapi életben élni.

A Női Teljesség Virága az AranyAsszony Évköréből született

Az év egy-egy hónapja (valójában Holdhónapja) meghatározott jellemzőkkel, hagyományokkal, talizmánokkal és erőállatokkal jellemezhető. Mind a 12+1 évköri szelet saját istennői minőséggel bír, és egyben mind  12+1 női minőség bennünk élő női minőségeinket jelképezi.

Ilyen módon az évkör megismerése és tudatos járása:

 • megtanít újra kapcsolódni a természet és a kozmosz alaptörvényeivel,
 • egy ritmusra lépni az éves változási renddel;
 • remek lehetőséget nyújt arra, hogy nőiségünk egyes aspektusával kapcsolódjunk,
 • női minőségeinket gyógyítsuk
 • a 12+1 női teremtő erőnket ébresszük.

Az AranyAsszony évkörének 12 szirmú virága, azaz a Női Teljesség Virága újra összekapcsol szakrális tudásunkkal, az asszonyi bölcsességgel, női teremtő erőnkkel; segít női szerepeink megélését; a hozzájuk fűződő megtapasztalásokat megélni; a nőiségünk csodáját felfedezni és ünnepelni.  Ahogy az emlékezetünkbe idézzük az ősi asszonyi tudást, visszatérünk a női erőnkbe, képessé válunk az élet minden területének harmonikus összerendezésére, de legfőképpen a kapcsolataink felemelésére, a szeretettel és Lélek-Jelen-Léttel való gyógyításra, az áldott erejű teremtésre, a kreatív alkotásra.

Az erőinkkel való újra találkozás során bennünk élő Istennőnkhöz méltón, újra Boldog Asszonyokká válhatunk. Mindezt küldetésének tartja és segíti a budapesti Grál Házban működő AranyAsszony Iskola, melyben minden hónapban az adott évköri minőségnek megfelelően tartunk az adott hónap jeles napján szertartást. 

AranyAsszony iskola évkör illusztráció textilből
AranyAsszony iskola: évkör illusztráció textilből

Hogyan lehet mindebbe kapcsolódni?

Az AranyAsszony Évköre egy 12 hónapos folyamatot ölel fel, de mivel az évkör minden évben folytatólagos és egymásba ér, ezért abba bármelyik hónap elején be lehet csatlakozni. 

Ha szeretnéd hallani, érezni és ezáltal önmagadban is ráébredni szent nőiségedre és megérteni a Földön elfoglalt, egyedülálló és fontos szerepedet, akkor várlak szeretettel az AranyAsszony Iskola egyik pillérét képező, a szakrális nőiség megélését segítő AranyAsszony Évköre!

Mi mindent ad számodra az AranyAsszony Évköre c. tanfolyam?

 • az évkör ritmusával segít összehangoltan élned
 • megismertet a női teljesség útjával
 • hozzásegít a női minőségeid megismeréséhez
 • ébreszti szakrális női tudásod
 • havi tudásanyagával, írott és hanganyagaival (130 több oldalas írott háttéranyag/12 hónap) ünnep lesz számodra a nőiséged egész éven át
 • segítségével otthon, saját környezetedben élheted meg a szakrális nőiség 12 legfontosabb minőségét
Az ONLINE HÁTTÉRANYAGOK havi szinten, mindig egy-egy női minőséghez kapcsolódva érkeznek. 
A 12 hónap szertartásainak időpontjai és témafókuszai:
  • Szeptember 21: A Bőség Asszonya, KisBoldogasszony hava / FöldAnya Hava
  • Október 8: Magoknak Anyja / Magvető Hava
  • November 1: Gyógyító Asszony-JavasAsszony / Enyészet Hava
  • December 8. ÉletAsszony – Az Élet Kelyhének Királynője, SzülőBoldogasszony hava / Álom hava
  • Január 13: Papnő /TáltosAsszony, NagyBoldogasszony Hava /Fergeteg Hava
  • Február 2: Új Kezdet Asszonya, FényLeány,  Gyertyaszentelő Boldogasszony hava / Jégbontó Hava
  • Március 21: Kikelet Asszonya, a NapFelkelte Leánya, Gyümölcsoltó Boldogasszony hava /  Kikelet Hava – Nőiségbe Avató Szertartás az AranyAsszony Iskola felsőbb éveseivel
  • Április 8: Vizek Asszonya / Szelek Hava
  • Május 1: SzerElem Asszonya, a Szív Királynője, MennyAsszony hava/ Ígéret Hava
  • Június: Tüzek Asszonya, a Szenvedély tantrikus papnője / Napisten Hava
  • Július 2: Az Aratás Asszonya, a női teremtő erő királynője / Áldás hava
  • Augusztus 2: A Méh Királynője, az élet kelyhének teremtő asszonya, IstenAnya Földi Kelyhe / AranyAsszony Hava
  • + 1 ajándék ráadás az évkört végigjártaknak: szeptember 8: IgazGyöngyök Asszonya, a FényKirálynője

  A szerek időpontja az évköri jeles napokhoz igazított, melyek fix napok egy-egy hónapban, ezért változóan helyezkednek el a hét napjai között.

  Az időpontok tervezettek, tehát változások előfordulhatnak, melyről igyekszünk a legrövidebb idő alatt tájékoztatást adni.

A tanultakat a havi 1 adott szakrális női minőség ébresztéséért és megéléséért tartott SZERTARTÁS mélyíti el.
Az AranyAsszony Évkörének elvégzésével mit kaphatsz még?

Az AranyAsszony Évköre az AranyAsszony Iskola első spiráljának egyik kötelező pillére, azaz a képzési programban alapvető. A képzés három spiráljáról itt olvashatsz bővebben>>> 

Az első spirál másik kötelező pillére a Szinkron modulok, melyek csak személyes képzésben látogathatók, azok személyes megélésű gyakorlásaira és az avatások jelenlét-szükségletére. A Szinkron modul egyes szintjei végezhetők rugalmasan, meghirdetésük szerint az évben több alkalommal van pl. Szinkron I. és II.-es szint.  >>>Részletes leírás az Első Spirálba tartozó Szinkron szintek kapcsán ide kattintva olvasható!>>>

Az Aranyasszony évkört lehet az iskola képzésébe való csatlakozás nélkül is végezni, s lehet csak a szertartásokra  jönni vagy külföldiek/vidékiek esetében csak az online tanfolyamot választani.

Mennyibe kerülnek mindezek?

Nem évkör csoportosok számára egy évköri szertartás részvételi díja: 10 000Ft,

Az AranyAsszony évkörét végzők számára az adott hónapi szertartás kedvezményesen 5000Ft

Az AranyAsszony évkörét online folyamatban végzők számára minden hónapnak havi díja van, ami viszont minden anyagot tartalmaz az iskola zárt, jelszavas tanulási felületén és a zárt FB csoport tagságát is.

Az első 6 hetes hosszú hónap díja 30 000Ft, a második hónap 25 000Ft, és 3 hónap után a folyamatossági kedvezménnyel 20 000Ft lesz.

Az online folyamatban szakrális nőiségről szóló, hagyományainkat összefoglaló gyűjtések és tudástár érhető el, melyeket kiegészítenek előadás és szertartás hangfelvételek, valamint meditációs anyagok. A leckék jellemzően 3 naponta érkeznek, hogy legyen idő a feldolgozásukra.

További részletek, hogyanok, válaszok, és JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG AZ Aranyasszony Évköre teljes folyamatára>>>

“AranyAsszony Évköre: Éld Szakrális Nőiséged a hétköznapokban” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!