BEJELENTÉS: AranyAsszony Iskola Mérföldkő – következő fázis, tudás tárulj

Itt az idő. Egy következő fázisba lépni. Egyéni szinteken és nekünk nőknek együtt a kollektív szintjén. …és nekem is az AranyAsszony Iskolával. A tudáskincsek összegyűjtésének első szakasza és az első tanítók-segítők képzési fázisa (2009-2020) után, az iskola kinyílik, úgymond néptanítói funkcióját látja el…ahogy régen a különböző történelmi korokban tette. 

—> új olvasóimnak megjegyzés: a női teljesség útjának, a női önmegvalósításnak minden szintjét segítem, nem csak a hétköznapi-3D szintjét és nem csak a szakrális szintjét. …mert A kettő EGY. A női boldogulásnak fizikai szintű kérdései az önbizalomtól, az önmenedzsmenten és hivatáskérdéseken át, a párkapcsolati, családi és életvezetési kérdések VALAMINT a szakrálisan megélt, önazonosan és lélekazosságból fakadó élet NŐ KÜLÖNBÖZŐNEK TŰNŐ, de valójában ÖSSZETARTOZÓ KÜLÖNBÖZŐ SZINTJEI. Ahogyan mindettől nem választható szét a férfiak erőbe állása,a női és férfi új szövetségének témái. EZ MIND EGY.

Amikor 2012-ben életre hívtam az  Iskolát egy nagyon erős belső víziót követtem, mely évekkel azelőtt érkezett. A felkészülés során segítségül hívtam azokat az életeket, melyben papnő, táltosasszony, javasasszony, bába, sámán, szellemi tanító, harcművész, tudást őrző, uralkodó s uralkodónő, AranyAsszony voltam. S mindehhez azóta is rengeteg szellemi tanítást, Égi vezettetést és segítséget kapok. A belső felkészülést tanítók megjelenése szorgalmazta, melyekért egytől-egyik mély hálával vagyok. Az ismeretek egybegyűjtése, az emlékezés és feltárás fontos, de az élő és megélt tudás a lényeg.

Tanító AranyAsszony vagyok ebben az életemben, küldetésem volt újra életre hívni a Tradíció tanító ágát. Ezt 2009-ben értettem meg, vele azt is, hogy tulajdonképpen mit csináltam a megelőző évek során, miért kerestem fel, avagy miért találtak rám a tradíciót képviselők, élők.

A vízió megvalósításához – a belső felkészülés mellett – össze kellett gyűjteni a szakrális nőiség hatalmas tudáskincsét egyetemes és magyar viszonylatban egyaránt. Ezen tudatosan dolgozom 20 éve. Járom a világot, megannyi területén folytatok kutatást a nőiség történelmének, vele az IstenAnyához és a női szakralitáshoz fűződő hagyományok, szokások, rituálék sorának. Ezen kutatásom nemzetközi szinten Gaia Sophia kutatásként ismert. 

Nem, nem mondom, hogy készen vagyok ezzel a gyűjtéssel…és azt kívánom még sokáig ne legyek, mert ez azt jelenti, hogy sorban kerülnek elő a föld mélye alól újabb és újabb leletek, újabb és újabb írásban is megmaradt a mai ember számára oly fontos bizonyítékok. Igen, táruljon fel minél több az örök  női bölcsességből.

Az AranyAsszony Iskola elsődleges célja:

 • Összegyűjteni és átadni a szakrális nőiség tudáskincsét, valamint segíteni a hétköznapi megélésükben, a női teljesség megélésében annak a mai modern, magyar nőnek, aki mögött inkarnációs és generációs értelemben is rendkívül nehéz időszak áll.
 • Gyógyítani és erőbe állítani azokat, akik előre tudnak menni és tanítókként a szakrális nőiséget adják át. Sok évfolyam tanult az iskolában…sok női indult innen, női kör vezetőkként, női szertartások vezetőiként, női segítőkként (coach, tanácsadó, tréner), MéhNővérként az élet különböző területein töltik be szerepeiket, élik hivatásukat mára.
 • Összerendezi és újra életre hívja a magyarság IstenAnya tudását a globális, egyetemes asszonyi tudással a Föld egészén. Összerendezi a lentet és a fentet, az önmegvalósítás útját és annak különböző szintjein szükséges önképzési, öngyógyítási feladatokat is. Hiszen oly sok mindent kell a modern kori nőnek tudnia, ismernie és működtetnie, majd mindezt összerendezni a hagyományos női értékekkel és tudással.

Az iskola négy éves formájában indult és hatalmas mennyiségű anyagot dolgoztak fel a résztvevői. Igazi női kincsestár. Két könyv ide tartozóan – már megjelent nyomtatásban is, ami az úgymond alapvető ismeretanyagot és gyakorlatokat tartalmazza. A Nőiség Ezerszirmú Rózsája -a  női teljesség útja és a Méh Erő Ébresztő címűek. Sok online tanfolyam és még több személyes program, tanfolyam, elvonulás volt az iskola 8 éve alatt.

Jöhet az új szakasz, a folytatás 🙂 

Az AranyAsszonyi tudás globális szinten a Föld egészén jelen volt és jelen van ma is. Különböző kultúrkorszakokban és népeknél élt és él a hagyománya. Bölcsességét őrzik mindazon nők, akik az Istennőkultuszok, az AnyaIstennő, s vele Nagyboldogasszony hitében éltek és élnek. Az ősi és egyetemes tudás sok darabra hullott, de a kollektív női tudattalan és vele sejtjeink őrzik az ősi tudást.

Rengeteg tudás, tanítás, ami úgymond csak zárt körben volt EDDIG elérhető egy kisebb számú tanítvány számára, ezennel kinyílik. Fontos, hogy elérhetővé váljon, emeljen, gyógyítson, segítsen erőbe állnia minél több nőtársamnak. Aki pedig úgy érzi majd, hogy átadóvá szeretne válni folytathatja azon képzésekkel, amelyek nem ismeretterjesztők, és nem is elsősorban a belső integrációt segítik már, hanem a tanítóvá-segítővé válást. Ami már mások folyamatainak segítéseként megélt hivatás gyakorlást, szolgálatot jelent.

Útjára indítom a Szakrális Nő sorozatot, benne szakrális tudásokkal, melyek a hétköznapi alkalmazhatóságra, életgyakorlatra fókuszálnak, és olyanokkal, ami kifejezetten a nőiségtörténet megértését, a hagyományaink megismerését és ápolását segítik. Az Aranyasszony Évköre adja az alapját a haladásunknak.

Az induló sorozat első előadás + meditációs programját áttekintésül szánom, s a jelentkezéskor számos témát sorolok fel, amit választva, tudjátok a  hangsúlyokat jelezni —> amit többen jelöltök arról több szó lesz.

Itt és most… ebben az évezredben, a mai nőkben:

Az AranyAsszonyi tudás ébred a nőkben, s vele együtt emelkedik a nőiség régi fényébe, erejébe. Ahogy ez a lényegi eszencia, mely minden nőben, minden asszonyban benne rejlik, felébred, úgy talál a nő önmagára, látja meg létének igaz mozgatórugóit, életének fő feladatait, családjában betöltött szerepét és úgy vonzza magához az igaz eszenciájára ráébredt férfit, vagy teremti azzá a mellette élő férfit.

A magyarság vonatkozásában különösen fontos az asszonyok ébredése, az AranyAsszony tudás újjászületése – bennünk mai magyar nőkben.

Benned, ki e sorokat olvasod. 

Ha érzed a hívást lüktetni benned, szíved dobban az AranyAsszony szóra, gyere és mozdulj, gyere és ébredj. 

Aranyasszony képzés, aranyasszony iskola

Szakrális Nőiség Sorozat indul:

2020. június 1. hétfő 19:00-20:30 

Áttekintő előadás * meditáció

A NŐ tudás őrző, de ehhez a nőnek fel kell ébrednie. Fel kell ébrednie a több évezredes álomból, mely sokszor rémálommal volt egyenlő. S nem a bosszú vagy neheztelés ideje jött el, hanem a megbocsátással teljes, szeretettel teli továbblépésé. A valódi női bölcsességgel teli erő születik bennünk újjá a Földön. Mi adunk új életet a Földnek, embernek. ÉletAsszonyok vagyunk! 
Előadás Tematika: 
 • Mit jelent a női szakralitás? Ki a szakrális nő? 
 • A szakrális nő beavató életútja
 • A szakrális nőiség egyetemes fogalma
 • A magyar szakrális nő
 • Rima asszony és Aranyasszony hagyományunk
 • Boldogasszonyaink
 • Mit érdemes tanulni, tudni és újra élni a női élet szakrális megéléséhez?
 • a hétköznapi tudnivalóktól az életet átívelő küldetésig: életrend, évkör, iránytűk, testtudatosság, méhtudatosság, ciklustudatosság, szakrális női életvezetés, szakrális női életmód
 • női közösségek szerepe régen és ma, női körök szerepe, újraalakulásuk és kihívásaik

Bővebb információ és jelentkezési lehetőség itt>>>

Várlak szeretettel, 

  Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

Az AranyAsszony Iskola alapítója, vezetője


Szakrális nőiség témák:

AranyAsszony Oldal a FaceBookon>>>

Úgymond általános, kifejezetten 3D megvalósítás témákra fókuszál:

Pozsgai Nikoletta: önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás Facebook oldal>>> 

Szólj hozzá!