Ébreszd ÉletErőd

Szakrális női életrend, fényünnepeink, Boldogasszonyaink, hagyományaink, írott anyagok, előadás és meditáció felvételek. Az AranyAsszony Évköre 12 + 1 hónapon át mutatja be a női teljesség szakrális útját. Minden egyes hónap során kapcsolódunk az adott évkörrel és a hozzá kapcsolódó női  minőséggel, női archetípusokkal, szakrális nőiség tanításaival. 

Az Új Kezdet Havának misztériuma a februári témánk az AranyAsszony Évkör női körében.

 • Hagyományok
 • Élő és élhető szakrális nőiség
 • Női életút
 • Női minőségeink és nő archetípusaink

Privát FB csoport és előadás, meditáció felvételek, belső gyakorlatok, írott anyagok leckébe gyűjtve e hónapban.

AranyAsszony Évköre Februárban:
✔️Új Kezdet előadás és meditáció, gyertyaszentelés
✔️A Leány minőség jellemzői, teremtőereje;
✔️Anahita; Brigitta, Artemisz a Szűz Istennők;
✔️A Leány életköri szakasza; belső utazás a Leány erejével
✔️A Fehér Rózsa helye a körön
✔️A Leány erejével való belső találkozás útján testi-lelki megtisztulást élhetünk meg.
✔️A Leány személyiségtipológiája és kapcsolódó önelemző kérdések
✔️A Leány szimbólumai, mágikus tárgyai, erőállatai
✔️Februári népszokások
✔️Önismeret a Leány erejében
✔️Belső gyermekünk gyógyítása
Próbáld ki, tapasztald meg, s ha tetszik, gyere velünk tovább!

A belső gyermek ébred bennünk, s feltárul lelkünk azon része, aki hiszi a hihetetlent, látja a csodát. Az isteni mag erő, mely bennünk lakozik ébredni vágyik, hisz emlékezik a teljességre és hordozza a teljessé válás álmát. Ez a mag erő ébredjen benned februárral. Az ősi mítoszok és mesék gyökere közös tőről fakad. Gyakran a megtagadott mítoszaink éppen a mesékben, a népi szokásokban élnek tovább. Ma is áthatják modern életünket, ott élnek a tudattalan emlékezet végtelen tárházában.

A földet és vele a múltat hó borítja, s közben puhán, védőn betakarja, megvédi az elvetett magokat. A földdel együtt megtisztulunk mi is a fáradtságtól, a begubózottságtól, hogy az új tavasszal megszülethessen a régiből az új.
🧡Az isteni mag erő, mely bennünk lakozik ébredni vágyik, hisz emlékezik a teljességre és hordozza a teljessé válás álmát.
🧡Az IsteniÖnMagunk képes áttörni minden akadályon, hogy kibonthassa legszebb szirmait, meghozhassa legédesebb gyümölcseit. Ideje, hogy ébredjen a belső tűz erőd! 

🧡Dobbanjon szíved, lüktessen méhed!
❤️Ideje élned!


Az egyes havi minőségekhez minden esetben tartoznak kristályok, gyógynövények, így elkészíthető étel receptek is. Mesék és mítoszok. Az alkotás is fontos eleme a női teremtő erőnk megélésének.

Ezért hívlak, és csatlakozz hozzánk, ahol zárt oktatási felületen:

 • 👉 írott anyagok, hanganyagok, előadás és meditáció felvételek várnak,
 • 👉valamint zárt-privát FB csoport, ahol a gyakorlatibb kérdéseket teheted fel.

Itt tudsz jelentkezni: A TUDÁSTÁR OLDALONONLINE  TANANYAGOKKAL, ZÁRT FB csoportos folyamatos támogatással ÉS SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSI ALKALMAKKAL

NŐI MINŐSÉGEK, NŐI TELJESSÉG, SZAKRÁLIS NŐISÉG

NŐI ÉLETLVEZETÉS, NŐI ÉLETREND, NŐI ÉLETELVEK, NŐI CIKLUSOSSÁG,

ÉLŐ HAGYOMÁNY AZ  ÉVKÖRI TANÍTÁSOK MENTÉN

Az AranyAsszony Évköre 12 + 1 hónapon át mutatja be a női teljesség szakrális útját. Minden egyes hónap során kapcsolódunk az adott évkörrel és a hozzá kapcsolódó női  minőséggel, női archetípusokkal, szakrális nőiség tanításaival. Mindezek kapcsán leírás, előadás hanganyag és meditáció felvételek, belső gyakorlatok és kapcsolódó rituálék segítenek a valódi, belső átélésben. Az egyes hónapok anyagába minden esetben bele tartoznak a kapcsolódó hagyományaink, jeles napjaink leírásai, az adott BoldogAsszonyunk története is.

Fontosnak tartom a hétköznapokba való átültetését minden itt átadott ismeretnek, ezért külön gyakorlatok segítik majd ezt. A tanultak beépíthetők az élettér rendezésébe, az otthon terének szakrális újrarendezésébe, az élet rendjébe, hozzájárulnak az évkör és a szakrális ünnepek mélyebb megértéséhez, átéléséhez.

Az egyes havi minőségekhez minden esetben tartoznak kristályok, gyógynövények (Boldogasszony gyógyító virágai), így elkészíthető étel receptek is. Az alkotás is fontos eleme a női teremtő erőnk megélésének, ezért hozok majd inspirációnak elkészíthető szakrális tárgyakat, az évkörhöz kapcsolódó otthondíszeket. Ezeket szívesen készítem női körben együtt is. Reméljük idén is lesz erre lehetőségünk. A személyes találkozás ajándékai sem maradhatnak el, melyeket szertartások és AranyAsszony kör találkozási alkalmak, valamint országunk erőhelyeire tett kirándulások segítik.

A havonta elérhető anyagok egy zárt tanulószobában az AranyAsszony Iskola oldalán keresztül érhetőek majd el. Az egymással való megosztást és további aktuális anyagokat, rövid meditációkat a Facebook AranyAsszony kör nevű zárt csoportjában osztom meg folyamatosan.

Rengeteg érdekes és hasznos olvasnivaló, hangfelvétel és főleg sok gyakorlat vár  az online tanfolyam során, mellyel feltérképezzük a női személyiségtípusaitokat, a női erőforrásaitokat és elkezdjük átírni az egyéni, majd családi és közben a kollektív nőiség történetét is.

A teljes folyamatban ajánlott részt venni, hiszen az mutatja be a női teljesség és a szakrális nőiség valódi jelentését. Ezzel együtt egy-egy hónapra is be lehet majd kapcsolódni, valamint lesznek nyitott előadások-meditációk, zoom estek. A szertartások minden esetben nyitott alkalmak, melyekre az évkörjáró csoport tagjainak előfoglalási lehetősége van.

Az egyes havi tananyagok során ezeket járjuk végig:

1. Az adott évkör és kapcsolódó női minőség leírása a hozzá tartozó jellemzőkkel:

 • szín
 • energia
 • asztrológiai és kozmológiai vonatkozások: aranyasszony csillagbölcsesség
 • évköri vonatkozások
 • kapcsolódó jeles napok és hagyományok a kelta, a magyar és az egyetemes kultúrkincsben
 • kapcsolódó mesék és mítoszok
 • kapcsolódó a minőséget képviselő személyek, szentek és mesterek, BoldogAsszonyaink
 • kristályok
 • gyógyító növények, fák
 • erőállatok
 • szimbólumok

2. a minőség és a hozzá kapcsolódó női teremtő erő leírása

3. a minőséghez készült meditációs hangfelvétel, mely mélyebb kapcsolatot segít belül kialakítanod önmagad és nőiséged adott részeivel

4. a minőséghez készítendő házi-oltár leírása, segítségek az otthoni elkészítéséhez

5. belső meditációk és rituálék, melyet a házi-oltáradnál végezhetsz

6. az adott minőséghez tartozó önismereti-önelemző feladatsorok, gyakorlatok, melyek önállóan végezhetők és az általad meghatározott mértékben feltárhatók a közösségben az oldalon az interaktív felületeken, zoom workshopon, Így mások előtt és előttem is. Ezen gyakorlatok kísérnek egyre beljebb önmagad megismerésébe, a belső – hozott és szerzett – mintáid megismerésébe. Így tárhatod fel az elakadásokat és azok okait.

7. A személyes találkozási alkalmak, szerek hangfelvétele, azok számára, akik nem tudnak ott lenni személyesen. Amennyiben a helyzet úgy kívánja online mindenképpen megtartjuk ezeket az alkalmakat is. 

Ez a mennyiségű anyag és hozzá a Facebook csoportos közösség intenzív belső megélést és gyakorlati megvalósítást tesz lehetővé:)

Add bele, amid van; boruljon, aminek borulnia kell; engedd, aminek mennie kell; s öleld magadhoz, amit találsz, hogy mindezek erőforrásaiddá válhassanak s valóban saját legteljesebb Női Önvalód élhesd!

Amennyiben van lehetőséged akár egy-egy szertartáson személyesen is részt venned, ajánlom Neked, hiszen az az erő, ami a női támogató, intim körben személyesen megélhető a szerek energiája mellett, az kevéssé vihető át csupán a hanganyagok segítségével.

A szerek tervezett időpontjai:

 • Szeptember 21. FöldAnya ünnepe
 • Október 8: Magoknak Anyja / Magvető Hava 
 • November 1: AranyAsszony / Enyészet Hava
 • December 8. ÉletAsszony – Az Élet Kelyhének Királynője, SzülőBoldogasszony hava / Álom hava
 • Január 13: Papnő /TáltosAsszony, NagyBoldogasszony Hava /Fergeteg Hava
 • Február 2: Új Kezdet Asszonya, FényLeány,  Gyertyaszentelő Boldogasszony hava / Jégbontó Hava
 • Március 21: Kikelet Asszonya, a NapFelkelte Leánya, Gyümölcsoltó Boldogasszony hava /  Kikelet Hava – Nőiségbe Avató Szertartás
 • Április 8: Vizek Asszonya / Szelek Hava
 • Május 1SzerElem Asszonya, a Szív Királynője, MennyAsszony hava/ Ígéret Hava
 • Június 21: Tüzek Asszonya, a Szenvedély tantrikus papnője / Napisten Hava
 • Július 2: Az Aratás Asszonya, a női teremtő erő királynője / Áldás hava
 • Augusztus 2: A Méh Királynője, az élet kelyhének teremtő asszonya, IstenAnya Földi Kelyhe / AranyAsszony Hava
 • Augusztus 15. NagyBoldogasszony – az IstenAnya ünnepe
 • Szeptember 8. Kisasszony ünnepe
 • Szeptember 21: A Bőség Asszonya, KisBoldogasszony hava / FöldAnya Hava

A szerek időpontja az évköri jeles napokhoz igazított, melyek fix napok egy-egy hónapban, ezért változóan helyezkednek el a hét napjai között.

Az időpontok tervezettek, tehát változások előfordulhatnak, melyről igyekszünk mindig mielőbb tájékoztatást adni.


Hol találkozunk?


 1. Online távoktató felületen
 2. FB zárt csoportban
 3. Ha a pandémiás korlátozó intézkedések megengedik személyes részvételű szertartásokban

Plusz lehetőség lesz a folyamatos személyes találkozásra is: szertartások, női kör, női alkotó kör, kirándulás az erőhelyekre. Ezek árát nem tartalmazza az online előfizetési díj, viszont lesz rá kedvezményes félár az AranyAsszony évkört végzők számára.

A szertartások helyszíne Budakeszi ÉletHáz, a környező erdők, valamely esetekben erőhelyeket keresünk fel az ország területén. Lehet csatlakozni a további zarándoklatokra is az országon kívül.


Mennyibe kerül a részvétel?


Az adott havi kapcsolódás előfizetéses jelleggel történik. 

A havi előfizetés díja, az online anyagok + női kör részvétel egyben:

25 000Ft

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG A Nők Tudástár oldalán>>>


Aki előfizet rá mindent megkap, ami az adott hónap során átadásra kerül:

 1. online anyagok az AranyAsszony Iskola zárt tanulószobájában: havi szinten kb. 30 A4-es oldalnyi, sűrűn írt háttéranyag heti 2-3 lecke/hónapra elosztva (évkör, hagyományok, női minőségek, stb), plusz előadások és meditációk hangfelvételei, gyakorlatok, szertartások. 50 000Ft értékben (ennyit fizetnél, ha külön vásárolnád meg az egyes előadásokat, meditációkat és azt a kb 20 könyvet, amelyeket még erősen át is kellene rágj, hogy ki tudd belőle gyűjteni, ami itt már egybe van gyűjtve. Nem beszélve az országjárások, világjárások közben begyűjtött információkról.
 2. zárt FB csoport tagság: női kör, megosztások, fotók, ételreceptek, kristályok,  illóolajok, gyógynövények, otthondíszek, rituálék, hogyan csináld tippek. Egy ilyen csoporttagságért külföldön 30 000Ft/hónapot, itthon 10 000-20 000Ft között fizetnek. De szerintem ez felbecsülhetetlen értékű, hiszen élő kapcsolódásokat jelent, valamint gyakorlati tudásokat, amelyeket az elmúlt 20 évben gyűjtöttem össze, próbáltam ki.

A havonta átadásra került anyagok, ahogy látod 20 év gyűjtőmunkáját, tapasztalatát, betett munkáját és az adott hónap során további aktív betett munkát tartalmaznak.


A BEFIZETETT DÍJJAL TÁMOGATOD AZ ARANYASSZONY ISKOLÁT,  a kutatási és néprajzi gyűjtőmunkát hazánkban és a határon túl is! A beérkezett tandíjak egy-az egyben erre fordítódnak.


Ezzel együtt, ha ezt így soknak tartod, akkor külön-külön, ahogy kikerül egy-egy előadás, szertartás alkalmára is tudsz csatlakozni kisebb részekre is, illetve időnként rendezvényeken, tv csatornák számára, művelődési házak felkérésére ingyenesen is tartok előadásokat. Valamint kezdésként érdemes a már fenn lévő youtube videók garmadájával kezdened.

Ha már jártál női körbe, előadásokra és workshopokra, akkor tudod mit jelent egy tudásanyagot egyben megkapni, valamint hozzá a gyakorlati megvalósításban segítséget is kapni. Te már biztosan értékeled, hogy mindez egyben elérhető. 

Valamint a segítők között szívesen látunk, hiszen a részvételi díjat más energiacserében is meg lehet oldani. 

AJÁNDÉK 1:


A 4. egymás utáni hónap befizetésénél ajándékként megkapod a Nőiség Ezerszirmú Rózsája avagy a  Női Teljesség Útja című könyvem postaköltséggel együtt. Értéke: 6500Ft + 1800Ft MPL futár belföldön, s ha ez már megvan, és nem is szeretnéd valakinek ajándékozni ezt a könyvet, akkor választhatsz a másik 6 könyvemből ajándékba.


JELENTKEZÉSI ÉS MEGRENDELÉSI LEHETŐSÉG>>>
Adatvédelmi Nyilatkozat>>>

Általános Szerződési Feltételek>>>

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


Mit jelent az AranyAsszony Iskola zárt tanulószobája kifejezés és hogyan zajlik benne az oktatás?

Az első alkalommal regisztrálnod kell a zárt oldalra. Innentől saját jelszavaddal be tudsz lépni és az adott hónap során elérhetővé váló írott háttéranyagok, előadás és meditációs hanganyagok mind itt lesznek. A saját idődben tudod feldolgozni őket, mert ezek előre rögzített anyagok.


Mit jelent a zárt FB csoport?

A Facebookon egy kifelé titkos és zárt csoportban tudunk egymással kapcsolódni, tapasztalatot cserélni, kérdéseket feltenni. Itt osztom meg a hogyan ültessük át a gyakorlatba a tanultakat típusú gyakorlatokat, további anyagokat, recepteket. A havi aktív tagságod idején férsz hozzá ehhez a csoporthoz.


Van-e egyben fizetési kedvezményes lehetőség?

Egyenlőre nincsen. Amikor kiszámíthatóbb lesz és tervezhetőbb a járványhelyzet, akkor várhatóan lesz újra. Korábbi években volt ilyen lehetőség.


Milyen fizetési feltételek vannak?

Az évkörjáró program havi tartalmakkal kísér az év körén, minden a hónapba tartozó leckét, benne írott anyagokat, gyakorlatokat, meditációs és előadás felvételeket megkapsz.


Meddig elérhetőek az egyes anyagok?

Az adott havi anyagok az adott hónapban érhetők el, ha folytatod az évkört, akkor addig, amíg annak aktív tagja vagy. Éves részvételnél, az év lejárta után a 12+1 hónap végeztéig.

A későbbiekben van lehetőség ismétlésre?

Igen, a későbbi csoportokhoz is csatlakozhatsz, 2 éven belüli visszalátogatás esetén félár szokott lenni, hosszabb idő elteltével teljes ár (azóta sokat változott, bővült a tartalom)


Várlak szeretettel,

Pozsgai Nikoletta

Az AranyAsszony Iskola Alapítója

Szólj hozzá!