Első AranyAsszony Kör találkozónk:) – és a folytatás!

Most vasárnap, azaz augusztus -én a Napba Öltözött Asszony napjának estéjén tartottuk az első AranyAsszony Kör találkozót. Egy órás előadás után, a bennünk élő AranyAsszonyi minőség születése majd az ezt követő gyakorlatokban a Szent Csendben a legalapvetőbb Aranyasszonyi szemlélet, és ennek megnyilvánulását élhették meg a résztvevők. A lélektől lélekig tartó kapcsolódás másokkal komoly próbák elé állította a résztvevőket, de az este előrehaladtával még a zárkózottabb, kapcsolódásra lassabban megnyíló nőtársaink is könnyedebbé váltak. A megosztó körünk két körre nyúlt, és megannyi értékes gondolattal, kérdéssel és válasszal tett mindannyiunkat gazdagabbá.

A következő kör időpontja: szeptember 12., vasárnap este 18:00-20:30

A következő alkalom témája:

Az AranyAsszony iránytűje és tájékozódási pontjai (1. rész)

Előadás:
1. Mi alapján tudunk eligazodni a világban, térben, időben és önmagunkban?
2. Az éves változás-körének fő csomópontjai, mint viszonyítási és teremtési pontok
3. Hogyan használhatjuk ki a természeti ciklusokat teremtéseinkre, az életünk szívünk szerinti vezetésére és a harmóniánk visszaállítására, megőrzésére?.

A gyakorlat:
1. A belső középpont megtalálása
2. A belső középpont megőrzése az évkörös változási-rendben
3. A ciklusokban rejlő teremtő energia felszabadítása

Mint az első találkozón mondtam, havonta egyszer találkozunk majd az AranyAsszony Körben, ha van kedved és érzel hívást szívesen várlak a következő alkalommal is. (Jelentkezés: noionmegvalositas@gmail.com címen)

Célom, hogy az AranyAsszony Kör valódi, női támogató körré váljon, ahol a női minőségek, női erő és bölcsesség, női teremtő és gyógyító erő elkezdhet ismét működni bennetek. Meggyőződésem, hogy az AranyAsszonyi minőségek mindannyiunkban ott vannak, az a dolgunk „csupán”, hogy erre visszaemlékezzünk és merjük használni, merjük megengedni és megélni az életünkben. Ezekben fognak segíteni az AranyAsszony kör egyes alkalmai.

A tanítások során minden alkalommal feltárul egy-egy fontos darabja a tradíciónak és a hozzá kapcsolódó gyakorlatok (meditáció, a mostanihoz hasonló lélek-egység gyakorlatok, páros feladatok és dinamikus meditációs elemek, stb.) pedig abban segítenek majd, hogy a tanultak az elmei szintről valódi megéléssé alakulhassanak.

Minden egyes kör, egy-egy transzformációs út lesz, ami egyre beljebb segít látnod önmagadban és a környezetedben, annak mintáiban, működésének mozgatórugóiban. A gyakorlatok során eszközöket és módszereket fogok mutatni, melyeket azonnal gyakorolva-megélve sajátíthattok el.

Az egyes köröknek két része lesz ezután:
1. Előadás, a tanítás maga (45-60 perc)
2. Gyakorlat, a transzformációt segítő személyiségfejlesztő elemekkel (90 perc)

Lehetőség lesz csak az előadásra eljönni, ellenben csak a gyakorlatra nem.

Az előadás ára: 1000Ft-lesz
A gyakorlati rész ára: 2500Ft (max.15 fő)
Így egy a vasárnapihoz hasonló kb. 2 és fél órás program ára együttesen 3500Ft lesz.

Tudom, hogy nem mindenki fogja tudni kifizetni a teljes este árát, ezért döntöttem úgy, hogy legalább az előadás árát „elérhetőbb” áron tartom. Így az információ mindenképpen átadódhat majd, annak, aki kéri és akarja. Azt is tudom, hogy, aki akarja az képes lesz előteremteni a teljes este árát. Lehet, hogy nem most rögtön, de kellő akarattal a pénz beáramlása fókuszálható és meg fog jelenni a rá szánható pénz, először a szívedben, aztán az akaratodban és szándékodban, aztán a pénztárcádban is.
Ezzel szeretném azt is biztosítani, hogy a gyakorlati részen azok legyenek ott, akik valóban ott akarnak lenni és ezt az akaratot teremtő formában is tudják működtetni.
Azonban, akik ezt még gyakorolják, azok számára is szeretném megadni a tanítást magát.

Az AranyAsszony körök résztvevői számára közös oldalt tartok fenn, ahol megosztom a saját AranyAsszony élményeimet, történeteimet, a résztvevők írhatnak a saját megéléseikről, kérdéseket küldhetnek be egymásnak és nekem.

Szólj hozzá!