Február 2. Új Kezdet Aranyasszony Évköri Est Tűzszentelő Boldogasszony Napján

Az AranyAsszony Estek célja, hogy a szakrális őstudásokat és Boldogasszony tanításokat a hétköznapjaink tudjuk megélni. A szakralitás jelentőségéről a pszichológia, a személyiségfejlődés oldaláról is szólok. Fontos tudni, hogy mit miért csináltak eleink és mit mire használhatunk jól mi magunk is.

Februárral az Új Kezdet Ébred! Az évkörön február 2-ával belépünk a Leány, a tiszta gyermek idejébe és erejébe. A belső gyermek ébred bennünk, s feltárul lelkünk azon része, aki hiszi a hihetetlent, látja a csodát. Az isteni mag erő, mely bennünk lakozik ébredni vágyik, hisz emlékezik a teljességre és hordozza a teljessé válás álmát. Az IsteniÖnMagunk képes áttörni minden akadályon, hogy kibonthassa legszebb szirmait, meghozhassa legédesebb gyümölcseit. Ez a mag erő ébredjen benned februárral.

Új Kezdet ::: Új ÉletMinta Teremtő Est

AranyAsszony évkör február havi vonatkozó tanításai

Boldogasszonyaink és köztük Tűzszentelő (Gyertyaszentelő) Boldogasszony minősége, vele való kapcsolódás

Szakralitás a hétközanapok során
Szakralitás és változáspszichológia
Önszabotázs blokkoldó és erőbe léptető felépítő meditáció
Akadályozó életminta oldó – új minta teremtő szertartás

2024. Február 2.  

18:00-kb. 21:00


SZEMÉLYES RÉSZVÉTELŰ EST, HELYSZÍNE: Budakeszi, Életház, pontos cím a jelentkezés utáni információs levélben lesz, további információkkal a résztvevők számára.

Ehhez alapjaiban újra fel kell tegyük magunknak pár fontos kérdést: 

Szeretnénk, hogy a világ, az életünk, a kapcsolataink, bármi, ami épp nem jó, az változzon. A változást vágyjuk, főként, ha nem működő és többször kudarcba fulladt élettapasztalatokat szereztünk egy adott életterületen. De a változáshoz egészen sok mindenre van szükségünk, amiről ha nem tudsz, akkor szinte természetes az eredménytelenség. A változásért ezek mellett tenni is kell és szükségünk lesz hinni abban is, hogy van esélyünk a változást megtörténtetni, avagy megengedni. Jó esetben abban is tudunk hinni -egy idő után hinni-, hogy a változás jót hozhat nekün. Az életünkben bekövetkező vágyott változáshoz bizony magunknak kell változzunk.

„Miért kell nekem változzak? Miért pont én változtassak? Nem lehetne, hogy Ő…hogy mások… akkor könnyebb lenne.” NEM. NEM LEHETNE. TE VAGY ITT. Benned született meg a felismerés, neked „szűk a cipő”, és te pontosan TE elég vagy a változáshoz. Ok, de hogyan kezdjek hozzá?

 • Mit is akarunk valójában?
 • Kik vagyunk és mi van már mögöttünk?
 • A tapasztalataink alapján mit nem választunk már és mi az, amit viszont igen?

Rendezés, összerendeződés és közben szétválasztás, szétválogatás zajlik ilyenkor bennünk. A belső úton jól dolgozva, megértjük magunkat, eddigi életélményeinket, reakcióinkat és felkészülhetünk a folytatásra, vagy egy új útra léphetünk.

Mi kell a változáshoz?

Február az új kezdet ideje. Az újrakezdésé, a nekikezdésé, a beleállásé. DE a változásnak megvan a maga pszichológiája és valjuk be egyáltalán nem könnyű és nem is mindig van meg holnapra. Sajnos tegnapra meg nem is tud. SzóvaL türelmesnek kell lennünk… de nem halogatónak. 


Ízelítő, beharangozó az eseményhez:


Miről lesz szó, miért pont most kezdj bele, indulj, főleg, ha eddig nem tetted, vagy nem elég hatékonyan:

A jövő szerdai, február 2-i előadásomban legfőképpen erről szeretnék beszélni, a VÁLTOZÁSPSZICHOLÓGIÁRÓL.


ÖNSZABOTÁZS KONTRA ideje van a változásnak


…Mert botor módon, ha nem tudjuk milyen folyamatok zajlanak bennünk, akkor ráfutunk újra és újra a következőkre:

 • majd holnap, majd amikor…
 • jó lesz ez még, amíg…
 • még egy kicsit kibírom, elviselem…mert mi lenne,ha…
 • egyébként jó ember… 
 • nem érdemlem meg, hogy…
 • kicsi vagyok én ehhez…

Mindezek fontos önszabotázs tünetek.

Aztán sajnos, a sors végül segít majd….csak az már fájni szokott, mi meg törünk, hasadunk benne. 

Idéntől legyen ez másként!


A blokkoldó és felépítő meditáció pedig ehhez ad gyakorlatot, hogy a hogyanok irányába valóban meg tudd tenni a következő lépéseket. 

A most nyíló-megnyilvánuló új energiaminőség nyitányában február 2-án az esti Új Kezdet programon gyógyítjuk az ÉletMintát, ami születésünkkor rögzült bennünk. Hívjuk a bennünk élő gyermek töretlen hitét, megkeressük elveszett álmaink, újra hitet hívunk abba, amiből elveszett. A szertartásban pedig új életmintát építünk. 

Új Kezdet ::: Új ÉletMinta Teremtő Est

Előadás * blokkoldó és felépítő meditáció * szertartás

2024. Február 2.  18:00-kb. 21:00


SZEMÉLYES est! Ha nem tudsz eljönni vagy egy online változat, amivel velünk párhuzamosan tudsz dolgozni, de nem élő közvetítés formájában.


Gyere, ha:

 • a múlt terhei lehúznak
 • úgy érzed, nem tudsz továbblépni
 • megfáradtál az évek során
 • eleged van az önszabotázsból (halogatás, önleépítés, energiahiány, beletörődés, megalkuvás, túlhajszolás, stb.)
 • kihunyt benned a rácsodálkozás gyermeki öröm-lángja
 • szeretnél újra hinni és hittel telve cselekedni
 • újjászületni
 • új valóságot teremteni
 • az elvetett magjaidat táplálni

AZ ÚJ KEZDET ::: Új ÉletMinta Teremtő EST ELŐADÁSA:


Témája többrétű, e miatt érdekes és kifejezetten hasznos összefoglalás lesz az alábbi témák mentén:

 • az évkör ide vonatkozó szokásai, múltbéli tradíciói – avagy mit ünnepeltek őseink ilyenkor és főleg miért fontos ez nekünk mai modern embereknek?
 • február 1-től induló holdfázis ránk váró hatásai, kihívásai és megoldási útjai
 • az életút ide kapcsolódó belső gyermek tanításai (a Leány és Legény archetípusokkal a személyiségünkben) 
 • az ÚJ KEZDET pszichológiája – avagy miért nehéz és hogyan tehetjük mégis könnyeddé?
 • a megvalósításhoz szükséges erőforrások felszabadítása – avagy miből meríthetünk a változtatáshoz, hogyan vihetjük végig a változás folyamatát belül és kívül?
 • hogyan lehet mindehhez, egyáltalán életünk és a világ sorsának jobbra fordulása fel miből meríthetünk hitet és erőt?

 Az előadás után blokkoldó és felépítő meditáció következik, majd a személyesen résztvevők számára születési ÉletMinta átíró szertartás lesz. Az online résztvevők közben egy előre általam elkészített felvétellel tudnak dolgozni, ami otthonról is biztonságosan végezhető. Nem szertartás, belső gyakorlat, amit meditációban érdemes végezni. Ezzel együtt, hacsak teheted gyere személyesen! 

Helyszín:

Budakeszi, ÉletHáz 

Az Előadás, blokkoldó gyakorlat és felépítő meditáció közös programok (18:00-19:30)

19:45-kb 21:00 A személyesen résztvevőknek szertartás az új életmintáért és belső, intim terű szertartás és beszélgetés, megosztás zárásképpen.

Részvételi díj:

25 000Ft

A részvételéhez a helyet foglalásához szükséges előre utalnod 5 000Ft-ot. Ez az összeg nem jár vissza az est lemondása esetén. Viszont átruházható, ha valaki szívesen jönne helyetted.

JELENTKEZÉS:

A programra a helyed biztosításához foglaló befizetése szükséges, melyet itt tudsz megtenni:

https://noionmegvalositas.hu/termek/februar-2-uj-kezdet-aranyasszony-evkori-est-tuzszentelo-boldogasszony-napjan/A havi AranyAsszony Évköri online anyagok pedig az adott női minőségben segítenek fejlődnöd, gyógyulnod; a női bölcsesség és a „herstory” magyar vonatkozású hagyományaival, történetével fűszerezve. Így a személyiségfejlődésed nőiségedben való kiteljesedésedet segíti lelki és szakrális értelemben is.
Az Egyetemes Női Bölcsesség meséli történetét
Amióta a Női Energia Fitnesz segítségével mozdulatokban is végigjárható számomra a Női Teljesség Útja, azóta „életre kelt” minden női szervem és felerősödött női teremtő erőm. Jó Nőnek lenni, s óriási öröm a női teljesség tudatába visszakísérni nőtársaimat.

Hívlak és Várlak Szeretettel:


Pozsgai Nikoletta


coach, kineziológus, – oktató, természetgyógszász életmód-tanácsadó és terapeuta, SzInT család-és rendszerállító, – képzésvezető, Női Kör -és szertartásvezető, – oktató, női segítők képzője és mentora

Az AranyAsszony Tradíció hagyatékőrzője és az AranyAsszony iskola vezetője

Szólj hozzá!