Holdvérünk a NőiségBeAvató

A vérhez megannyi érzés, gondolat társulhat, beleértve a negatívakat is. Van, aki a vér puszta gondolatától rosszul van, akkor is ha az nem sebesülés által megindult vérzés, hanem a havi vérzés. Az életet jelentő vér minden formájában az ÉN hordozója, a női vérzés pedig még ezen is túl a teremtő erő és az életadó anyaméh „gyógyító  vize”.

A menstruációról, a nőiségbe avató szertartásokról, a vérhez kapcsolódó pszichés blokkokról, a nőiség véréhez a HoldVérhez tapadó gátakról és a szülői nevelés, társadalmi viszonyulás hibáiról lesz szó március 20-án este 19 órától a NőiségBeAvató estén. Az előadás után nőiségbe avató szertartást tartunk, mely segít felülírni a témában kapott szülői és környezetből érkező negatív megítéléseket a vérrel, nőiséggel, szexualitással, a szégyennel és bűntudattal, tisztátalansággal kapcsolatos, valamint a testképet-énképet-nőiség képet érintő blokkokat.

A menstruációs vérről mint vérmisztériumról és beavatási szerről bővebben olvashatsz a többi női beavató kapuval egyetemben a  A Nőiség Ezerszirmú Rózsája, avagy a női teljesség gyógyító virága című könyvemben.

Anyák figyelem!

Ha leányod még előtte áll a vérzés megérkeztének, mostanában éli vagy élte át mindenképpen jó lehet, ha elhozod erre a programra. A szeretetteljes, beavató női közösség a világidők óta maga készítette fel erre a folyamatra és érési lépcsőfokra a közösséghez tartozó leányokat. Ma már gyakorlatilag hiányoznak a beavató közösségek, és a szülők szakrális tudása is hagy bőven kívánni valót maga után.

Ha többen jelentkeztek anya-lánya érkezőben, akkor szívesen tartok külön programot, a most nő napi után is!

Fontos, hogy velünk együtt lányaink is új mintákat kapjanak a nőiségük kapcsán, pozitív visszajelzésekkel és ünnepeltként érezhessék magukat ahogy a nőiségük első fontos beavató kapuján belépnek!

„Az első menstruációval a lány lépést tesz a bölcsesség felé, a menstruáció évei során a nő gyakorolja bölcsességét, a menopauzával, pedig ő maga válik e bölcsesség erejévé.” Indián bölcsesség

Az előadás és meditációs szertartás részvételi díja: 3500Ft.

Ha nem tudsz jönni, távoktatásban (zárt jelszavas letöltőoldal, hangfelvételek 3500Ft-ért) is van lehetőséged követni a 13 AranyAsszony Estet.

>>> A programra vagy a távoktatásra való jelentkezéshez írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre!

***

Várlak szeretettel az AranyAsszony Esteken!

***

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

www.kineziologiakezeles.hu

Ajándékozz Tovább: ha van olyan ismerősöd, aki épülhet ebből az írásból küldd el neki ezt a linket:


Szólj hozzá!