Márc. 21: NőiségBeAvató Szer

A Rózsa vére – a nőiség első szent misztériuma

NőiségbeAvató Szertartás

2016. március 21. 18:30-kb.21:30

Az életre keltett Nővé Avató Szer Útja

Az évkörön a Víz elemének időszakába érkezünk a tavaszi napfordulóval. Az életünkben ciklikusan eljövő újjáéledés, növekedésnek indulás szakaszát éljük. A vizek kiáradnak, a földek megöntöztetnek, új fű sarjad és zöldbe borulnak a fák és bokrok is. A tavasz első virágai is kinyitották már szirmaikat. A víz minőségében kétszer találkozunk, most először a belső vizek idején, a leányból nővé válás kapuján lépünk át, majd a harmadik körben a víz tágabb, áramló, megtartó, inspiráló minőségében áprilisban.

A leányságunk után elérkezik az idő a nővé válásra, ezzel a későbbi szerepek elérkeztéhez megkezdődik a testi-lelki-szellemi felkészülése. Korábban a nőiségbe avató szertartásokkal, a menstruációs időszakban Hold Kunyhókban töltött napok során az idősebb nők hívták be és avatták be nővé érő leányokat.

  1. Miért vált tabuvá a vér, tisztátalanná a menstruáló nő?
  2. De vajon miért ennyire fontos a nővé avatás szertartása?
  3. Miért lenne fontos megtisztelni a VÉR misztériumának beavatását a félelemes, fájdalmas, tabusítás helyett?
  4. Milyen ajándékot és bölcsességet jelent a vér valójában?
  5. Mit jelent NőVérnek lenni valójában?
  6. Miért fontos a női kör áldása és a női közösségbe tartozás élménye a mai modern nőknek különösen?

Pluszban, most először:

Ciklus Térkép 

Női ciklusod női önismereted testi alapja. S bár az önismeretet jellemzően mindenki mentálisan és a pszichés folyamatok megértésére szűkíti le, nagyon fontos része és alapja nőiséged megértésének női testi működésed megismerése. Jómagam használok erre egy az indián asszonyoktól tanult technikát, amit Ciklus Térképnek nevezek. Hétfőn szeretném ezt a technikát is megmutatni, használatának kulcsait átadni, ezzel pedig tanításait kinyitni számodra is.

A Ciklus Térkép önmagad megértését, női teremtő erőd lényegét tárja fel előtted méghozzá személyesen rád szabott formában. A ciklus térkép használatával pedig női egészségedről alkothatsz képet saját magad, s egyben meglátod az egészséges működéshez visszavezető utat is.

A Vörös sátor – a Holdkunyhó előtt

Ha nem tudsz eljönni, de szeretnéd meghallgatni ezt a különleges előadást és szertartás-meditációt:

Az előadást és a meditációt a noionmegvalositasKUKACgmail.com címen tudod megrendelni (3500Ft-ért) A program záró része a Vörös Sátorban zajlik, ezt nem rögzítem, hiszen minden résztvevő személyes, egyénre szabott üzenetet és beavatást kap ott.

Szeretettel várlak a szakrális nőiség körben, az AranyAsszony Esteken!

NőiségBeAvató Szer

Március 21. 18:30-kb. 21:30 óra között

Helyszín: Grál ház, Bp. Erzsébet krt. 58. 

Részvételi díj: 4500Ft

Árkedvezmény: 3500-3500Ft, együtt érkező anya-lánya, nagyanya-unoka számára

Jelentkezéshez töltsd ki ezt az űrlapot:

[contact-form to=’gralhaz@gmail.com’ subject=’NőiségBeAvató Szertartás’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Pozsgai Nikoletta

Virágot a virágoknak:) Áldás a nőiségükben áldottaknak!


Szólj hozzá!